Робърт Кубика завършва 2017 F1 тест, тъй като цитата за завръщане продължава

Робърт Кубика е завършил теста, който може да направи или прекъсне приказното си завръщане на F1, повече от шест години след като размишление, което го остави с частично отрязана дясна ръка, както и привлекателна кариера в Tatters.
Бившият шофьор на BMW-Sauber регистрира 142 обиколки в автомобила на Renault за 2017 г., завършвайки четвърти най-бърз с най-малко време по-малко от две десети плахи от този, обработен от настоящия шофьор Джолион Палмър в квалификацията на Гран При на унгарската част миналия уикенд.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Визуализация на сезона на Формула 1
“До този момент беше невероятно пътуване, където аз отговорих на много притеснения на себе си”, заяви Кубика, разсъждавайки върху усилията му. „Успях да работя с програмата на екипа методично, както и вярвам, че постигнахме голям напредък.
“След днес е и рано да се посочи каква може да бъде следващата стъпка.”
Кубика-който спечели единствената си победа на F1 на Канадската Гран При през 2008 г.-беше поканен да тества Renault през 2012 г. във Валенсия през юни, след което отборът беше убеден, че се възстанови от контузиите си достатъчно достатъчен, за да направи пълно -Време е възможно.
Докато движението в дясната ръка на Кубика остава ограничено, по -нататъшното разклащане на веригата Пол Рикар в превозното средство за 2012 г. доказа, че полюсът все още има скоростта да се бори във F1, както и положителен резултат в последния му пускане в превозното средство на Renault за 2017 г. ще почти ще бъде почти превозното средство за 2017 г. Определено го направете състезател на състезателно място в близко бъдеще.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *