Нов 2018 Rolls-Royce Phantom Wafts в: Това ли е най-добрите автомобили и камиони в света?

Не се среща изключително често, но Rolls-Royce въведе чисто нови автомобили и камиони-фантома на осмото поколение. Предишните Rolls-Royces през последните години разчитат на основите на BMW, но Phantom VIII мете в нова по поръчка мащабируема платформа. Той ще бъде в основата на всеки бъдещ ролки – следващият салон за призрак, купе Wraith, кабриолет Dawn Drophead, както и SUV Cullinan.
Реклама – Статията продължава по -долу

В сравнение с изходящия модел, новият Phantom е по -лек, но до 30 на сто по -твърд. Има нов преден мост с двойна кост, както и задна ос с пет връзки със самоотвержено въздушно окачване, както и дори кормилно управление, както и има ново иновации, за да се направи известният „вълшебен килим на Rolls-Royce“ на Rolls-Royce на Rolls-Royce – Още по -плаващ. Наречен „Flagbearer“, новата техника използва стерео система за камери, интегрирана в предното стъкло – той сканира пътя напред, както и настройва окачването по подходящ начин със скорост от 62 мили / ч.
• Най-добрите автомобили и камиони от висок клас в продажба
Въпреки че са по -леки от преди повече от 130 кг шумови изолация, плюс двоен под сплав на кожата, както и преграда, както и нови гуми, наречени „безшумно уплътнение“ – те функционират слой от пяна, който е деклариран за намаляване на шума на гумите чрез 9db.
14

Както винаги с Rolls-Royce, основното събитие е интериорът. В гърба Phantom VIII запазва донякъде стила на изходящия модел на арт деко, както и минималистично усещане – маси за пикник, както и телевизионни екрани са скрити, както и се появяват при докосването на един бутон. Също така има нова централна конзола, която включва шкаф за напитки с уиски очила, както и декантер, флейти от шампанско, както и Coolbox.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *