Собственикът на Volvo Geely купува бизнес с летящи превозни средства

Geely – Китайското превозно средство огромно, както и собственик на Volvo – получи Terrafugia, бизнес с американски летящи превозни средства, който означава да пусне дизайн на пазара до 2019 г.
Слуховете за покупката, които се появиха за първи път това лято, както и Geely проверен тази седмица, че закупува Terrafugia за скрита сума.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Обявявайки този ход, председателят на Geely Ли Шуфу каза: „Екипът на Terrafugia беше начело да вярва, както и да реализира визията за летящо превозно средство, както и да произвежда върховно решение за мобилност.“
• Летящи коли: Ще изленят ли някога?
Докато някои пазарни вътрешни лица изразиха изненада при поглъщането на Терафугия, Шуфу обясни, че вижда летящите превозни средства като „изключително интересен сектор“. Той заяви, че Geely вярва, че „Terrafugia е идеално позиционирана за модификация на мобилността, тъй като в момента я разбираме, както и да обяви развитието на нова индустрия.“
Летящото превозно средство на Terrafuglia (по -горе) пое първия си полет на прототип през 2009 г., както и докато развитието на първо място беше бавно, дизайнът получи освобождаване от федералния авиационен орган на САЩ през юни 2016 г. Решението предполага, че смяната може да бъде класифицирана като а „Леки спортни самолети“, както и е поради тази причина да бъдат летящи от пилоти с лиценз за „спорт“, който може да бъде получен от 16 -годишните след 20 часа време на полета.
Дори и да се окаже доста просто да получите лиценз за прехода, закупуването на такъв няма да е евтино. Terrafugia го е цени на цена между 300 000 долара, както и 400 000 долара (227 000 – 304 000 британски лири). За точно същите пари може да имате чисто нов, 789bhp, 211mph Ferrari 812 Superfast, както и остатъчна промяна.
Terrafugia обещава летящо разнообразие от сорт 400 мили за прехода, с максимална скорост от 100mph, както и максимална надморска височина от 10 000 фута. Битът се разбира за производителността на пътя на пътя, но фирмата обещава, че ще бъде способна на „скорост на магистрала“.
И докато смяната се нуждае от писта за излитане, както и за кацане, Terrafugia има за цел да внесе VTOL (вертикално излитане, както и да каца) на пазара на по-късна дата. TF-X (See Top) ще бъде полуавтономен електрически летящ автомобил, както и състоянието му на VTOL биха го направили много по-подходящо да се използва бъдещите шансове, предоставени от такива превозни средства.

Какво правите от новата покупка на Geely? Нека разберем в коментарите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *