Само за песни Pagani Huayra R Unleashed

италиански производител на суперкар Pagani разкри изключителна версия на своя суперкар Huayra, която е предназначена за използване на коловозите на света.
Pagani Huayra R тежи само 1050 кг (сухо), а за разлика от пътния автомобил Huayra използва естествено аспириран 6,0-литров V12 двигател, който върти до 9 000 об / мин и произвежда 838 к.с. и 750Nm въртящ момент.

McLaren 720s GT3X Special Speciale

Двигателят и шестстепенната последователна скоростна кутия са разработени от немски Racing Team HWA, който изгражда Mercedes-AMG GT Racers, както и състезания във Формула 2, Формула 3 и Формула Е.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Шасито на Huayra R е дори ново, като структурната твърдост на Monocoque на въглеродни влакна се увеличава с 16 % в сравнение с пътния автомобил. Шасито дори напълно включва седалките.
Останалата част от автомобила е като кой е от марките за автомобили от висок клас, като Brembo разработва и изгражда най-съвременна въглеродна-керамична спирачна система и приложение, предлагащо леки 19-инчови ковани колела, обвити в поръчка Главна гума от Pirelli, която също предлага гуми с мокро време.
Вътре, шофьорът може да използва многофункционалното колело, за да регулира контрола на сцеплението, картографирането на ABS и радиото с кола. Електронно контролираното окачване може да се регулира и от централната конзола.
Има дори бордова телеметрична система, така че шофьорите могат да следят вниманието на състоянието на механичните продукти, както и да анализират как могат да вървят по-бързо и да подобрят времето на обиколка с пълен пакет от телеметрия- защото Huayra R е писта- само модел, а не пътният законен.
Pagani ще предлага на собствениците с „високо персонализирани събития“, които да се насладят на R – и шума, който издава.
Изпускателният ауспух на Inconel-Alloy е разработен така, че да бъде възможно най-лек, като същевременно предлага максимален поток от газ, като същевременно дава на колата гласа на „F1 автомобил от миналото“, според Pagani. И ако полицията на шума смята, че вашата Huayra r е твърде силна, Pagani дори е предложила заглушители за бързо приспособяване, така че можете да се придържате към ограничения обем на FIA 110 dB, който се налага на множество вериги.
Pagani ще изгражда само 30 примера на Huayra R, при хладни 2,6 милиона евро плюс данък всеки, който се равнява на около 2,2 милиона паунда преди ДДС във Великобритания.

Вижте най-новите на T.50 на Gordon Murray тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *