Uncategorized

Новият Ford Kuga Hybrid стартира на цена от £ 33 600

Ford стартира нова хибридна версия на Kuga. Той се присъединява към съществуващите модели на хибридни и горещи двигатели на SUV, доставяйки директен съперник за Toyota RAV4. Той е достъпен за закупуване сега, на цена от 33 600 британски лири с първите доставки, които се очаква да пристигнат през пролетта следващата година.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Подобно на хибридния брат на плъгин, Ford Kuga Hybrid се захранва от 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател Atkinson Cycle и електрически двигател. Въпреки това, той разполага с по -малък батерия с 1,1kWh, така че не се изисква да бъде включен за презареждане. В комбинация системата произвежда 187bhp, което Ford казва, че е достатъчна за време от 0–62mph от 9,1 секунди.

Ford Kuga Припомня: Ford Findes Fix за дефектна батерия PHEV

Ford също така твърди, че новият хибриден силов двигател на Kuga ще върне 48,7mpg на комбинирания цикъл на WLTP, докато ще излъчва 130 g/km CO2. 54-литровият резервоар за гориво също трябва да направи възможни 600 мили между спирките на горивото-това е 30 на сто много повече от Kuga PHEV на резервоар.
Купувачите могат да избират от три нива на Trim-ST Line Edition, ST Line X Edition и Vignale. Конвенционалното оборудване за модела на входното ниво включва 18-инчови алуминиеви джанти, LED фарове, LED лампи за мъгла и електрически регулируеми огледала на вратите. Има и няколко козметични ощипвания, като пълен комплект за тяло на ST, червени спирачни апарати и черни покривни релси.
Вътре купувачите получават спортен волан, електрически регулируеми спортни седалки, климатичен контрол с двойна зона, огледало за автоматично изглед към заден изглед и алуминиеви педали. Има и уважавано ниво на стандартна технология, включително 12,3-инчов цифров инструмент за инструменти, осем-инчова система за развлечение и 10-високоговорител Bang & Olufsen Sound System.
Средното издание Kuga Hybrid ST-Line X е на цена от £ 34 740 и добавя 19-инчови алуминиеви джанти и панорамно стъкло люк за екстериора. Вътре купувачите получават същото ниво на оборудване, с добавяне на отопляеми предни и задни седалки.
Моделът на Ford Flagship Vignale на Ford започва от £ 36,040. Той разполага с специален комплект от 19-инчови алуминиеви джанти и по-малко агресивен пакет за стайлинг, заедно с огледала за паметта и метална боя. Кабината също получава няколко луксозни ощипвания, включително пълна кожена тапицерия, отопляем волан, кожени бинала и табели с марка Vignale.

Какво правите с новия Ford Kuga Hybrid? Уведомете ни в секцията за коментари по -долу …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *