Нова Skoda Vision X концепция визуализира Little SUV

Това е Skoda Vision X, концепция за автомобилно изложение в Женева, която визуализира нов малък кросоувър от чешката марка, подобен по стил на седалката Arona и VW T-Roc.
Show Car също използва сгъстен природен газ (CNG) като потенциално по-чисто гориво и разполага с мек хибриден силов двигател, създаден да предлага задвижване на четирите колела и ограничено чисто електрическо бягане.
Реклама – Статията продължава по -долу

Vision X – което се очаква да достигне до производството през 2019 г. и може да носи значката amiq или anuq – е много повече от кросоувър, отколкото SUV. Той е дълъг 4 25 мм и голям 1800 мм – по -дълъг и по -широк от двете си „сестра“ VW Group Cars, T -Roc и Arona. Но линията на покрива на Skoda също е значително по -ниска от двете превозни средства “.
Показателно е, че междуосието на Vision X е с 2645 мм – 55 мм нагоре на T -Roc’s и пълен 80 мм по -дълъг от Arona – защото Skoda иска най -малкият си SUV да достави практичност на семейния автомобил, който все още е рядкост на семейството в този клас, насочен към стила. За да се постигне това, той основава производствения автомобил не на итерацията на дължината на супермини на платформата MQB A0 на VW Group, а вместо по-дългата версия, която ще се използва и в следващото поколение Rapid.
20

Това по-дълго междуосие е очевидно очевидно в дизайна, който се отличава с уникалния „ритник“ на Skoda около C-Pillars. Предната част смесва настоящия език на SUV стил на фирмата, като поставя дневните светлини (които също осигуряват анимирани сигнали за знаци), седнали над по -големите фарове отдолу.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *