Uncategorized

„Не всеки може или желае да отиде напълно електрически все още“

Ние сме огромни фенове на Kia Niro-превозното средство, което наистина започна да създава корейската марка като основен играч в бързо развиващия се свят на електрически Автомобили.
Новият дизайн изглежда настроен да продължи страхотната работа на своя предшественик, като предоставя на купувачите възможност да опитат електрификация, без да се налага да вървят цялата свиня; Той ще се предлага като хибриден, плъгин хибрид или пълен EV. Не съм сигурен, че контрастният заден панел прави какъвто и да е вид благосклонности.

Suzuki потвърждава плановете за въвеждане на първия електрически автомобил до 2025 г.

Това, което е премахнато, е, че все още не всеки може или желае да отиде напълно електрически, въпреки разпространението на EV от всеки основен производител. както и хибридите правят своя бит за понижаване на емисиите, както и минимизират текущите разходи, като същевременно не разчитат на щепсела, както и гнездото. Дори и да имате прост достъп до печалба до зареждане, хибридите са перфектни стъпаловидни камъни по пътя към пълна електрификация.
Реклама – Постът продължава по -долу

Хибридите вече се използват и за голямо влияние върху автомобилите за производителност, както и във Формула 1. Шофирането на няколко от изключително актуалните хибриди за ефективност се чувства като естествено развитие за бързи превозни средства, а не на стъпка към евентуалната пълна електрификация на спортните автомобили.
Редица от вас се питат дали трябва да получите бензиново превозно средство или EV, както и дали все още има място за (шепнете го) дизел?
Най -голямата бариера за собствеността на EV в наши дни изглежда е публичната мрежа за таксуване на Обединеното кралство, от която може да бъде налична нашата част от най -добрите доставчици на ChargePoint.
Но дори и все пак президентът на SMMT Джордж Гилеспи заяви тази седмица: „Толкова е обезкуражаващо да откриете повредени зарядни, блокираха зарядни, няколко приложения, както и объркващи схеми за погасяване.“ Премахване е, че трябва да се направи много повече, за да се увеличи, както и да се подобри мрежата за зареждане на EV във Великобритания.
Вижте най-добрите хибриди за приставки, които можете да стигнете до тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *