Uncategorized

Новите разкрити варианти на Toyota FT-1 разкриха

, спазващи успешен дебют на автомобилното изложение в Детройт през януари, Toyota FT-1 се завърна в нов „супергерой“, вдъхновен за Auto Week.
За второто си пътуване идеята получава план за графитна боя, както и кожена тапицерия с цвят на седло, заместваща червеното, както и черният вид на „много по-напреднало усещане“.
Реклама – Статията продължава по -долу

Това може да не изглежда особено приключенски, но според Селен Лий, дизайнерът от Calty Innoviaty Studio на Toyota, който предложи и двете цветни схеми FT-1, интериорната мотивация идва от материали, използвани в днешните костюми на супергерои.
• Много повече за Pebble Beach, както и за автомобили в Монтерей и седмица на камиони
След като избра за много по -актуален завършек, екипът сравнява различни кожи за дебелина, размери на зърното, както и текстури. Увеличеният метал се съчетава заедно, както и акцентите общо на външния вид, предлагайки вентилация на седалката, както и очевидно „заемат много по -текстурно“ въздействие, което контрастира с боядисаните кафяви ръбове на заварената кожа.
“От началото на проекта FT-1 желаехме шофьора да има усещане за поток, докато е в колелото-да можем да се съсредоточим върху пътя, както и нищо друго”, обясни Лий. “Кожената седловина запазва, че точно същото” в зоната “за шофиране, като същевременно внася много по -първокласно усещане.”
Подобно на Red FT-1, Graphite Prototype ще бъде предложен за изтегляне на онлайн симулатора на Gran Turismo 6 на PlayStation за ограничено време.
И за голяма мярка … FT-1 Vision Gran Turismo стартира
Идеята на Toyota FT-1 също е преразгледана като още много по-ориентирани към производителността автомобили и камиони от неговите дизайнери в базираното в Калифорния Calty Studio.
Наречен Vision Gran Turismo, ще бъде предложено да се изтегли на Gran Turismo 6 от септември, както и предлага представа за точно колко далеч може да се разработи производствен FT-1.
Toyota декларира, че това се свежда до „основната форма на концепцията за спортно купе, както и архитектурата“, която позволява добавянето на допълнително охлаждане, както и на фокусирани върху FOWLEFOR добавки.
Използвайки процес на „Скулптура“ на Calty Dubs, дизайнерите добавиха по -големи гуми, както и по -големи колела, плюс по -големи вхранвания на въздуха, както и голямо задно крило. Също така има преработен заден дифузьор, който сега домовете разширени перки, както и е поставен още повече за по -чист въздушен поток.
Сега проверете всичко за новата Toyota supra тук …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *