Uncategorized

Нов 2021 DS 9 салон: Разходите във Великобритания, както и спецификации, изложени

автомобили от висок клас и производител на камиони DS, са изложили разходи, както и спецификации за новия си флагмански салон DS 9, който ще започне от £ 40 615, когато отива в продажба на 8 април.
Редуването на френската марка на харесванията на серията Mercedes E-Class, BMW 5, както и Audi A6 се предлага или с бензинов двигател PureTech, или с хибриден силов двигател, който осигурява до 34 мили от изцяло електрически обхват.

Най -добрите изпълнителни автомобили и камиони 2022

DS 9 нараства състава на DS на Обединеното кралство до три модела, като седи над кръстосаните връзки DS 3, както и DS 7 Crossback SUV като дългооценен модел Halo. Първите доставки ще заемат място по -късно през 2021 г.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Линията на задвижването се състои или от 222 к.с. 1,6-литров четирицилиндров бензинов модул Puretech, или за електронна хибридна опция Pruten. Хибридният дизайн на Plug-in E-Tense използва версия от 178 к.с. на 1,6-литровия турбо бензинов двигател на марката, както и батерия с 11,9kWh, захранваща електрически мотор с 108 к.с.
Изборът само за бензин е малко по-бърз, спринтиращ от 0-62mph за 8,1 секунди, докато E Tense 225 отнема допълнителни две десети секунда, за да покрие спринта. Както автомобилите, така и камионите изпращат енергия на предните си колела с осемстепенна скоростна кутия EAT8.
20

DS също така потвърди, че хибридният вариант на плъгин 355 к.с. Този Powertrain вероятно ще бъде точно същият като този, открит в модела за производителност на Peugeot Peugeot на Peugeot Peugeot.
Ефективност, разнообразие, както и зареждане
PureTech 225 декларира най-добрата ефективност от 40,9mpg, както и 155 g/km CO2, докато E-Tense 225 PHEV осигурява интегриран максимум 256,8mpg с емисии на CO2 до 33 g/km, в зависимост от спецификацията.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *