Нов 2018 BMW X4: Германското купе-SUV, разкрит с елегантен външен вид

BMW X-CAR, навлизат на пазара с бързи темпове, като новата BMW X4 функционира като настоящото добавяне към потопа от SUV модели. Новите слотове X4 над X3, който беше разкрит през 2017 г., докато по -малките, предстоящи X2 и много по -големият X7 са готови да се присъединят към него в съвсем близко бъдеще.
Реклама – Постът продължава по -долу

Подобно на първото поколение X4, новият модел ще се основава на X3, като BMW се надява, че споделената платформа ще бъде достатъчно силна, за да изкуши купувачите далеч от Mercedes GLC Coupe и Jaguar F-Pace. Имаше компромис с практичност в името на по-елегантния стайлинг и по-добро шофиране, което може да остави някои купувачи. Книгите за купуване вече са отворени за новия X4, като цените започват от малко под 43 000 паунда.
• Най -добрите джипове в продажба идеални сега
Той е видян в плътта за първи път на автомобилното изложение в Женева през 2018 г. Както показват тези снимки, гените на X4 са очевидни отпред, като решетката, бронята и LED фаровете са идентични на X3. Въпреки това, когато видите автомобила в профила, е ясно колко работа са вложили дизайнерите на BMW.
28
За нашата adsclose тази реклама

Заедно с малкото рестайлинг на вратите и новите „фино шестоъгълни“ колела са дошли много различен заден край. LED светлините са по -тънки и сега се увиват около задните ъгли, като числата плоча е разположена по -надолу, докато близнаците са конвенционални за всеки модел.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *