Uncategorized

Нова Mazda CX-50, изложена на труден външен вид, както и електрификацията

Вълна от нови SUV на Mazda е настроена да се покаже до 2023 г., както и този нов CX-50 е първият. Това е грапав кросоувър на задвижване на четирите колела, разработен за Америка, така че докато няма да се предлага някъде другаде, той все още ни предоставя силен показател за това как точно предстоящите SUV на марката-CX-60, както и CX-80-ще Вижте, когато се появят във Великобритания.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

CX-50 седи над CX-5 на Mazda в диапазона, така че е вероятно да е около същия размер като BMW X3. Той споделя своя дизайн с Mazda 3, както и с CX-30, като и двете се предлагат с меки хибридни двигатели.

Новият всъдеход за приставката Mazda CX-60 Mazda CX-60 е многото мощни автомобили и камиони на фирмата някога

Електрификацията за CX-50 е в процес на разработка, но засега SUV на Mazda със среден размер ще се предлага с 2,5-литров бензинов двигател, включващ технологията за запалване на компресиране на марката SkyActiv-G. Ще бъдат налични два изхода на захранването, като всяка версия задвижва всичките четири колела.
CX-50 е снабден с редица режими на шофиране, които да отговарят на различни условия, както и стилът на автомобила не прави трик на офроуд претенциите си. Комплект тесни фарове, широка предна решетка, както и гладко изпъкване на тялото, са всички примери за езика на стила на марката „Kodo“, но CX-50 възприема много по-труден вид на други SUV на Mazda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *