Uncategorized

Изпълнителният директор на Ford Джим Фарли за преработване на синия овал, EVS, автономни превозни средства, както и състезателни GT40

Има малко хора в света на автомобила, които онлайн, както и дишат превозни средства толкова, колкото Джим Фарли. Той е главен изпълнителен директор на Ford в продължение на година, но освен че управлява един от най -големите бизнес с превозни средства в света, той е състезател – както и подходящ състезател в това, обяснявайки, че е зад волана като негова „йога“! Auto разкрива го настигна при неотдавнашното възраждане на Goodwood, за да говори за неговите подобни на превозни средства, както и за бъдещето на Ford.
Реклама – Статията продължава по -долу

В. Разкажете ни за вашите като състезания, както и ни разкажете за колата.
А. Това е GT40, както и аз го имах за, не знам, пет или шест години, може би по -дълго. За мен това е най -добрият състезателен автомобил на Ford. Дълго време се състезавах с кобра, както и това ми хареса. Както и тогава получих Lola 289, като спортен състезател от края на 70 -те, както и това ми хареса. Въпреки това GT40 е най -добрият Ford, така че когато имах ресурсите, го купих, на разтягане.

Изпълнителният директор на Citroen Vincent Cobée на Covid, полупроводник липсва, както и Citroen AMI

Състезавам се много, когато мога – места като медицински спа за шестте часа – това е моето огромно състезание. както и обикновено се състезавам с Ерик Ван де Пое; Ние сме страхотен екип, ние сме на същата възраст, но той печели медицински спа много пъти. Не съм толкова ужасен, така че сме изключително конкурентни заедно, както и това е много забавно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *