Алпийският SUV идва! Марката на спортните превозни средства на Renault, която да спазва парите офроуд

преродена френска марка Alpine е настоящата в нарастващия брой производители на спортни превозни средства, създаващи SUV, Automobile разкрива. Очаква се да се появи през 2019 г., алпийският SUV – визуализиран в нашите специални снимки – ще предостави на бизнеса необходимите средства за връщане в шоурумите.
Дори преди новата Alpine A110 спортно превозно средство да достигне дилъри, Alpine Insiders са казали на Automobile да разкрият, че напредването на втория й дизайн е в ход. Позициониран като бъдещ съперник на Porsche Macan, SUV се очаква да заеме стил, както и инженерна мотивация от новото купе.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите SUV, за да получите сега
Alpine има достъп до съкровищна гърда на платформите в Renault-Nissan Alliance; Тъй като се очаква SUV да се използва с опцията както отзад, така и на задвижване на четирите колела, марката може да изглежда на Infiniti или дори Mercedes за подходяща архитектура.
4

Алпийските инженери ще поставят свой печат върху него, с процедури за спестяване на тежести, за да се уверят, че това е едно от най-леките превозни средства в нейния клас. Иновацията като кормилното управление на четирите колела, която Renaultsport е приела за следващото поколение на горещия Mégane, също ще бъдат използвани за подобряване на пъргавината в ъглите.
В началото мощността ще дойде от 1,8-литровия трицилиндров бензин с турбокомпресор на Renault, който може да създаде около 300 к.с., както се очаква в новия Mégane R.S. Все още не е премахване дали двигателите с по-голям капацитет ще се появят по-късно, но преди това алпийските шефове са говорили открито за възможността за хибридни или напълно електрически иновации в бъдеще.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *